CV / brev- granskning

stick-ut-i-mangden

Jag har gett feedback på ett hundratals ansökningshandlingar. Det är lätt att bli hemmablind för sin egen text och det kan vara svårt att veta vad man ska lyfta fram för att sticka ut bland alla andra sökande. Framför allt handlar det om en tydlig inledning och att lyfta det som är relevant för just det arbete du söker. Känns det krångligt? Bara lugn, jag hjälper dig.

Hur går det till?

CV-granskning:

Du skickar in ditt CV till mig tillsammans med en beskrivning av vilken typ av tjänster du söker. Jag läser igenom och svarar dig skriftligt på vad som är bra och vad som behöver utvecklas.

Brev-granskning:

Du skickar in ditt ansökningsbrev till mig tillsammans med en jobbannons. Jag läser igenom och svarar dig skriftligen på vad som är bra och vad som behöver utvecklas så att arbetsgivaren ser just dig.