Författarkurs grund

För dig som drömmer om att skriva och lära dig mer om romanbyggande.

Hur?
Detta är en klassisk gammal ”brev-kurs”. Du kommer under kursens gång att få 8 st mail totalt. De skickas löpande med lektioner och övningar.

På egen hand eller med coachning
Du väljer om du vill arbeta på egen hand eller om du vill ha skriv-coachning på vägen.

Maila mig på info@bokdrommar.se för mer info om upplägg och för att diskutera vilket alternativ som skulle passa just dig bäst.

joyce-mccown-CoykYnIunUg-unsplash
patrick-tomasso-Oaqk7qqNh_c-unsplash

”Jag hade en massa olika idéer kring böcker jag ville skriva men en stor osäkerhet kring om jag hade vad som krävdes för att göra det? Och hur skulle jag kunna bringa någon ordning i alla tankar och idéer? I det läget tog jag kontakt med Bokdrömmar. Den hjälp jag fick av Pernilla var ovärderlig! Övningar för att strukturera och konkretisera mina olika uppslag varvades med stärkande feedback som gjorde att jag vågade tro på min egen förmåga. Inte minst när jag körde fast och var beredd att ge upp hjälpte Pernilla mig att komma upp på banan igen. Resultatet? Min första bok är nu klar och jag funderar som bäst på vilken som ska bli min nästa”

– Tidigare kursdeltagare