Skrivcoaching

Jag hjälper dig att nå fram till dina mål inom skrivandet. Nedan ser du vilka paket jag erbjuder för skrivcoaching anpassat utefter just dig, dina behov och din situation.

Jag har arbetat med språk i hela mitt yrkesliv och har erfarenhet utav hela produktionsledet, från ett litet embryo till idé till alla stegen fram till kassan. Läs mer om om mig här.

Skrivcoaching 30 sidor

Skicka in ditt manus i ett tidigt skede vid roman-skrivande. Stanna upp, få ett omfattande skriftligt utlåtande, övningar och frågor. Fundera och utveckla sedan för en bra grund redan från start.

Skrivcoaching 20 sidor

Skicka in ditt manus i ett ännu tidigare skede när du börjat skriva din roman. Du får även här ett omfattande skriftligt utlåtande, övningar och frågor för att bygga en stabil grund och utveckla vidare.

Lektörsutlåtande

Du får ett professionellt lektörsutlåtande av helheten på hela din text. Kvaliteten på både språk bedöms samt berättarteknikens olika delar. Till exempel tema, disposition, språkhantering, karaktärsbeskrivningar och miljöbeskrivningar.

Korrekturläsning

Jag erbjuder korrekturläsning utav din text.

Skrivcoach-samtal 30 min

30 minuters samtal där jag coachar dig i ditt skrivande. Vägleder och peppar dig i det du behöver hjälp med, eller så diskuterar vi tillsammans för att klargöra vad som behövs göras vidare.

CV/brev-feedback

Jag ger dig feedback på ansökningshandlingar. Det är lätt att bli hemmablind för sin egen text och det kan vara svårt att veta vad man ska lyfta fram. Jag hjälper dig att sticka ut bland alla andra sökande.

Vet du redan vilket paket som är rätt för dig?